Ασφαλής πληρωμή
όταν επιστρέψετε στο σπίτι

αξιολογήσεις 4.88/5
5/5

Εξαλείψτε μόνιμα τις γρατσουνιές στο αυτοκίνητο!

Σήμερα για τις πρώτες 100 παραγγελίες

99€ Προσφορά 50% α    49€

Παραλάβετέ το στο σπίτι

Πιστοποιητικό

Εγγύηση ικανοποίησης

Ασφαλής πληρωμή όταν επιστρέψετε στο σπίτι

Το αυτοκίνητο θα είναι σαν καινούργιο!

Πόσες φορές αφήνετε το αυτοκίνητό σας σε ένα γεμάτο πάρκινγκ και το βρίσκετε γδαρμένο; Τώρα χάρη σε αυτή την ειδική κρέμα είναι δυνατό να αφαιρέσετε τυχόν λεκέδες ή γρατσουνιές!

Αυτή η ειδική κρέμα που αποτελείται από μια πρωτοποριακή τεχνολογία πρέπει να εφαρμόζεται στην κατεστραμμένη περιοχή, μετά από λίγα λεπτά θα παρατηρήσετε το αποτέλεσμα, το αμάξωμα θα είναι νέο, λαμπερό και χωρίς γρατσουνιές. Ικανό να εξαφανίζει τις πιο επιφανειακές γρατσουνιές και να καλύψει ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες χωρίς κανένα κίνδυνο. Η ιδανική και πιο οικονομική λύση για αυτά τα προβλήματα, με αυτόν τον τρόπο δεν θα είναι απαραίτητο να πηγαίνετε στο φανοποιείο για κάθε πρόβλημα. Τέλος, δεν λερώνει απολύτως το αυτοκίνητο και δεν προκαλεί ανεπιθύμητες χρωματικές αλλαγές.

Κανείς δεν θα προσέξει τη χρήση αυτής της κρέμας!

Ιδανικό για:

Αυτοκίνητο

Μοτοσυκλέτα

Ποδήλατο

Σκάφος

Παραλάβετέ το στο σπίτι

Πιστοποιητικό

Εγγύηση ικανοποίησης

Ασφαλής πληρωμή όταν επιστρέψετε στο σπίτι

Stratonikos Theodorou

αξιολογήσεις 5 / 5
5/5

«Αρχικά ήμουν λίγο δύσπιστος για τη δύναμη αυτής της κρέμας κατά των γρατσουνιών, αλλά έπρεπε να αλλάξω γνώμη. Την χρησιμοποίησα για να αφαιρέσω ένα κόκκινο σημείο και όπως μπορείτε να δείτε από τη φωτογραφία, σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς προσπάθεια, το έκανε εντελώς εξαφανίστηκε».

Christodoulos Dimopoulos

αξιολογήσεις 4,8 / 5
4.7/5

“Διάβασα τις κριτικές και το χρειαζόμουν γρήγορα γιατί τα παιδιά μου εξασκούνται στην οδήγηση και μερικές φορές γυρνούν σπίτι με μερικές γρατσουνιές στο αυτοκίνητο. Σίγουρα δεν μπορώ να ξοδέψω χρήματα κάθε φορά που πηγαίνω στο φανοποιείο. Απλώς εφαρμόστε το και η γρατσουνιά εξαφανίζεται αμέσως.”

Eustathios Spyropoulos

αξιολογήσεις 4 / 5
4/5

“Αγόρασα αυτήν την κρέμα εξομάλυνσης για γρατσουνιές που προκαλούνται από άλλους απρόσεκτους οδηγούς στο λευκό μου αυτοκίνητο, κάνει τέλεια τη δουλειά της. Οι γρατσουνιές έχουν φύγει και το έντονο λευκό του αυτοκινήτου μου επέστρεψε. Την προτείνω ανεπιφύλακτα για μικρές γρατσουνιές ή λεκέδες από μπογιά. Υπέροχο …”

Gourias Panagiotou

αξιολογήσεις 4,8 / 5
4.7/5

“Αν έχετε μικρές γρατσουνιές λόγω βλάστησης ή κάποιους λεκέδες που προκαλούνται από άλλα αυτοκίνητα που παραμένουν ακόμα και μετά το πλύσιμο του αυτοκινήτου, τότε αυτή η κρέμα είναι για εσάς. Την χρησιμοποίησα στον προφυλακτήρα για να αφαιρέσω τις κλασικές γρατσουνιές που σχετίζονται με το χρόνο.”

Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό συμμόρφωσης με εγγύηση ικανοποίησης

Συμβαίνει συχνά το αυτοκίνητο να πάθει ζημιά λόγω ενός πολύ ψηλού τοίχου , κάποιου απρόσεκτου οδηγού ή ακόμα χειρότερα από βανδαλισμούς. . Χάρη στη δράση της κρέμας, μπορείτε επιτέλους να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή , πρώτα πρέπει να καθαρίσετε το κατεστραμμένο μέρος του αυτοκινήτου, στη συνέχεια ανακινήστε το προϊόν , εφαρμόστε στην γρατσουνισμένη περιοχή και τελικά αφαιρέστε την περίσσεια υγρού .

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα σε ακριβές θεραπείες, επιλέξτε αυτή τη φανταστική κρέμα!

Ασφαλής πληρωμή
όταν επιστρέψετε στο σπίτι

αξιολογήσεις 4.94 / 5
4.8/5

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας

Για να πάρετε την προσφορά


    Κάνοντας κλικ στο «Ολοκλήρωση αγοράς», επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει την πολιτική απορρήτου.

    Συχνές ερωτήσεις

    Το πακέτο φτάνει στο σπίτι σε 1/2 εργάσιμη

    Φυσικά, μπορείτε να πληρώσετε κατά την παράδοση

    Ναι. Εντός 14 ημερών από την παράδοση του προϊόντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Δώστε μας τα στοιχεία σας και θα λύσουμε το πρόβλημά σας αμέσως.